Η οργάνωσή μας διέκοψε τη λειτουργία της. Αν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να στείλετε μέηλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα στο messenger Aitima NGO.

 

 

Το ΑΙΤΗΜΑ συνυπογράφει την έκκληση μαζί με περισσότερες από 160 ελληνικές και διεθνείς οργανώσεις, πανεπιστημιακούς και άλλους φορείς απ’ όλη την Ευρώπη που καλούν τις ελληνικές αρχές να ανακαλέσουν την απόφαση να τερματιστεί η λειτουργία των μόνων αξιοπρεπών, εναλλακτικών για τη στέγαση προσφύγων στη Λέσβο.
 
 
Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας ακόμα μεγάλος κύκλος προγραμμάτων νομικής υποστήριξης αιτούντων άσυλο, έργο που μας γεμίζει ικανοποίηση.
Επ΄ευκαιρία της αποχώρησης αγαπημένων συνεργατών με την πολύτιμη συμβολή των οποίων συνδράμαμε χιλιάδες αιτούντες άσυλο. οργανώσαμε μία μικρή γιορτή. 
 

 

Έξι οργανώσεις -ανάμεσά τους και το AITHMA- απηύθυναν επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς για την προστασία των διοικητικά κρατουμένων εν μέσω πανδημίας.

 Διαβάστε την επιστολή.